fbpx
Selecteer een pagina

Alumni Circle of Empowerment

- Hogere Zelf Activatie-

Wil jij jouw relatie met je Hogere Zelf blijven versterken en verdiepen? Blijf deelnemer van de maandelijkse Live Teachings & Q&A Sessies.

 

Heb je alle modules van het jaarprogramma doorlopen? Het is zeer waardevol om de lesstof te blijven herhalen. Je zult merken dat je telkens weer nieuwe, diepere inzichten krijgt. Uit ervaring van oud-studenten blijkt dat naar mate zij meer lesstof herhalen, er ook weer andere vragen naar boven komen. Daarom hebben we voor oud-studenten het Alumni-programma. Met dit programma kun je maandelijks blijven aansluiten bij mijn live teachings & Q&A-sessies. Zo kun je alle teachings eigen blijven maken én verdiepen, en al je vragen over de lesstof blijven stellen. Ik kan je blijven mentoren op een laagdrempelige manier en je hoeft niet te gissen naar antwoorden. Ook zul je merken dat elke keer dat je het manuscript leest er een nieuwe laag wordt aangeraakt. Hierdoor zullen er nieuwe vragen naar boven komen, waarmee ik je zal blijven helpen in je zoektocht naar Divinity en je Hogere Zelf.

Je ontvangt alle updates van het programma en blijft onderdeel van de community, waardoor je een Cirkel of Empowerment om je heen behoudt.

De sessies zijn via Zoom op elke 15e van de maand, behalve als de 15e in het weekend valt, dan is de live sessie op de maandag erna.
Je ontvangt hier ook een replay van, die je op elk gewenst moment kunt terugkijken.

Wil je in verbinding blijven en alle teachings dieper integreren en nog meer eigen maken, dan is dit zeker een aanrader voor jou.

Live Teachings & Q&A’s

Inclusief Manuscript

Inclusief Replays